Van véleménye? Adjon tartalmat a Siftr-térképhez!

Az Akciócsoport elérhetővé tett egy interaktív térképet, melyet bárki elérhet, letölthet és az okostelefonján tartalmat is adhat hozzá. A fő kérdés: milyen problémákat észlelhetünk Ménfőcsanak és Gyirmót közlekedésében? Ha van ötlete, töltse fel a fényképet a Siftr applikációba!

Hogyan működik?

  1. Regisztráljon a Siftr oldalon (siftr.org), készítse el a felhasználói fiókját.
  2. Az alkalmazást töltse le saját operációs rendszerének áruházából (iOS és Android rendszerre is elérhető, az alkalmazás természetesen ingyenes!).
  3. Miután a telefonon keresztül belépett az applikációba, megkereshető az UrbanSCOPE térkép. Ehhez kattintson a keresőfelületre és írja be, hogy “UrbanSCOPE”.
  4. Ha megjelenítettük az applikációban, Ménfőcsanak és Gyirmót térképét fogjuk látni, és a már korábban elhelyezett (és engedélyezett) feltöltések láthatóvá válnak. Ha rákattintunk a térképen elhelyezett (bármelyik) pontra, akkor megtekinthetjük a magunk vagy mások átlal készített pontok tartalmát.
  5. Minden pont egy-egy meghatározott kategóriához tartozik (melyet a feltöltő határoz meg), ezt egy külön szín fogja jelezni.
  6. Az új pontok elhelyezése a térképen nagyon egyszerű! A térképes nézetben kattintsunk a “+” jelre a képernyő alján. Ekkor a telefon kamerájával készíthetünk fotót az adott helyszínen.
  7. Amint elkészült a fotó, az alkalmazás további adatok kitöltésére kéri a feltöltőt (pl. rövid leírás, kategória kiválasztása). Az adatok kitöltése után a “Post”-ra kattintva el is helyeztük az új pontot a térképen. (A pont adminisztrátori engedélyezés után lesz mindenki számára látható).

Ha van tehát olyan közlekedési probléma, melyet szeretne megosztani velünk, ne habozzon és használja a térképes alkalmazást!

Leave a Reply

Your email address will not be published.